Könyv: A 100 legjobb recept a nagyvilágból
Gasztronómia
Szakácskönyvek
Országok konyhája
|
Szerző:
|
Bogos Katalin
|
|
Kiadó:
|
|
|
Kiadás éve:
|
2010
|
|
Kiadás helye:
|
|
|
ISBN szám:
|
|
|
Terjedelem:
|
80 oldal
|
|
Kötéstípus:
|
|
|
Nyelv:
|
|
|
Állapot:
|
|
|
Státusz:
|
Előjegyezhető
|
|
|
|
A hagyományos magyar konyha mellett a korszerű táplálkozásban ma már előnyben részesítjük a zsírszegény húsokat. Az egyik legegészségesebb és legfinomabb alapanyag a borjúhús. Valójában borjúhúsból többnyire ugyanazokat az ételeket készítjük, mint marhahúsból (pörköltet, paprikást, sülteket stb.), ám a lazább szerkezetű, zsenge rostozatú és magasabb víztartalmú húsból ízletesebb, omlósabb és könnyebben emészthető ételt kapunk. Azonkívül kevesebb a nyesedék is, hiszen az inak nincsenek még elrostosodva, és faggyúnak, mócsingnak nyoma sincsen. Rövidebb a főzési, párolási és a sütési idő is, ezáltal az értékes húsnedvekből kevesebb megy veszendőbe. A borjúhús elkészítésénél inkább az ízesítő és nem az emésztést elősegítő fűszerek használatára helyezzük a hangsúlyt. Mostani válogatásunkban a száz legjobb (de legalábbis igen jó), borjúhúsból készült receptet közöljük. Próbálják ki, szeressék meg!
|
|
Ön most egy antikvár könyvet tekint meg, amelynek szerzője Bogos Katalin, címe pedig A 100 legjobb recept a nagyvilágból. A könyv megvásárolható a Holló és Társa Antikvárium üzleteiben. Kattintson ide, ha meg kívánja tekinteni az összes könyvet, amelynek írója Bogos Katalin. Kattintson ide, ha az összes könyvet meg kívánja tekini, amelynek a címe A 100 legjobb recept a nagyvilágból. Ezt az antikvár állapotú könyvet 2010-ben adta ki a(z) kiadó.
|